Замяна и връщане на продукти

ЗАМЯНА

В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид – да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги по замяна на стока са за сметка на клиента като клиентът заплаща 2 (две) такси за куриерските услуги в двете посоки, ако доставката е била безплатна и 1 (една) такса, ако доставката е била включена в крайната цена.
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е с опция преглед, като куриерските услуги и такси са за Ваша сметка до офис на Спиди, Еконт или до адреса, който ще Ви посочим. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас друга куриерска фирма, при същите опции на пратката.

Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали и приели Вашата пратка, отговаряща точно на условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

При върнат продукт към Доставчикa с опция „наложен платеж“, няма да приемем пратката и ще я върнем към Клиента за негова сметка.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на телефон: 0988639075, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната. Последващата писмена кореспонденция се извършва на имейл elifashion@abv.bg или Viber.

Моля, не изпращайте пратки преди да се свържете с нас на телефон: 0988639075!

ВРЪЩАНЕ

В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид – да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за куриерските услуги за връщане на стока са за сметка на клиента, като клиентът заплаща 2 (две) такси за куриерските услуги в двете посоки, ако доставката е била безплатна и 1 (една) такса, ако доставката е била включена в крайната цена.
3. Възстановяването на цената на върната от Вас стока става с банков превод, равен на цената на върнатия продукт минус разходите по доставката на стоката. За целта Вие, клиентът, трябва да изпратите на Търговеца стоката с пратка към него, която да е със опция преглед , като куриерските услуги и такси за Ваша сметка и придружаващия ги оригинален касов бон, до офис на Спиди ,Еконт или до адреса, който ще Ви бъде посочен от Търговеца. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас друга куриерска фирма, при същите опции на пратката.

Възстановяването на сумата (банковия превод) ще бъде извършено от  Търговеца , в рамките на 7 (седем) работни дни.
(Търговецът си запазва правото да се възползва от законовия срок от 14 календарни дни)

Ако желаете да върнете получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на телефон: 0988639075, за да Ви дадем подробна информация. Последващата писмена кореспонденция се извършва на имейл elifashion@abv.bg или Viber.

Формуляр за връщане или замяна на стока може да изтеглите от тук , който трябва да изпратите на имейл elifashion@abv.bg.

Моля, не изпращайте пратки преди да се свържете с нас на телефон: 0988639075!

                                                              ОБРАТНО В МАГАЗИНА

0