Замяна и връщане на продукти

   ЗАМЯНА

  В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я замени, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид – да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите по замяна на стока са за сметка на Клиента, като той заплаща куриерската такса за връщането към Доставчика и получаването на заменената стока според тарифата на избраната от него куриерска фирма.
3. Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е с опция преглед до офис на Спиди или Еконт, който ще Ви посочим.

Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на максимум 7 работни дни, след като сме получили, прегледали и приели Вашата пратка, отговаряща точно на условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

При върнат продукт към Доставчикa с опция „наложен платеж“, няма да приемем пратката и ще я върнем към Клиента за негова сметка.

Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на телефон: 0988639075, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната. Последващата писмена кореспонденция се извършва на имейл elifashion@abv.bg или Viber.

Моля, не изпращайте пратки преди да се свържете с нас на телефон: 0988639075 !

   ВРЪЩАНЕ

В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне, при следните условия:

1. Стоката да е със запазен търговски вид – да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
2. Разходите за връщане на стока са за сметка на Клиента, които той заплаща според тарифата на избраната от него куриерска фирма.
3. Възстановяването на стойността на върната от Клиента стока става с банков превод, равен на сумата заплатена от Клиента минус разходите направени от Доставчика по доставка на стоката, ако поръчката е била с безплатна доставка или цялата сума ако доставката е била платена. За целта Клиентът, трябва да изпрати на Доставчика стоката с пратка към него, която да е със опция преглед , куриерска такса за сметка на Клиента и придружаващия ги оригинален касов документ от куриерската фирма, до офис на Спиди или Еконт, който ще Ви бъде посочен от Доставчика.
4. При поръчка с безплатна доставка: При връщане на част от поръчката(отделен артикул или няколко артикула), ако сумата на останалите при клиента артикули е под минимално необходимата за безплатна доставка се възстановява заплатената сума минус една такса за доставка в зависимост от вида и (до офис или до адрес).

 Възстановяването на сумата (банковия превод) ще бъде извършено от  Доставчика, в рамките на максимум 7 (седем) работни дни.

 Ако желаете да върнете или замените получената от Вас стока, моля първо се свържете с нас на телефон: 0988639075, за да Ви дадем подробна информация. Последващата писмена кореспонденция се извършва на имейл elifashion@abv.bg или Viber.

Формуляр за връщане или замяна на стока може да изтеглите от тук , който трябва да изпратите на имейл elifashion@abv.bg.

Моля, не изпращайте пратки преди да се свържете с нас на телефон: 0988639075 !

                                                              ОБРАТНО В МАГАЗИНА

0
    0
    Вашата поръчка
    Вашата количка е празнаВръщане в магазина